Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΗ Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει στο συλλαλητήριο που συνδιοργανώνουν τα Συνδικάτα Εργαζομένων, ο Δήμος Αγρινίου και το σύνολο των φορέων του Νομού, για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δομές παροχής της δημόσιας περίθαλψης στο Νομό μας (Νοσοκομεία και Κέντρα υγείας).
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν δυναμικά το παρών στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 27 Γενάρη στις 11.00 πμ στην Πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα για κάθε οργανωμένη κοινωνία, τα οποία δυστυχώς για μας είναι ζητούμενα, δηλαδή την υποχρέωση της πολιτείας για:

  • Δωρεάν δημόσια περίθαλψη για όλους χωρίς καμιά εξαίρεση.

  • Ομαλή και σε ικανοποιητικό επίπεδο λειτουργία όλων των μονάδων παροχής υγείας στο Νομό μας (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης) με άμεση κάλυψη όλων των αναγκών τόσο στο έμψυχο δυναμικό (γιατροί και νοσηλευτές) όσο και στην υλικοτεχνική υποδομή.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εργαζομένων η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 11.00 πμ μέχρι τη λήξη του ωραρίου, σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. του Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

Συνάδελφοι σ’ αυτόν τον αγώνα που αφορά τη ζωή μας
αλλά και τη ζωή των παιδιών μας πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου