Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας & αλληλεγγύης

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ

Τόσο η προηγούμενη, όσο και η παρούσα κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας», εκτελούν τις οδηγίες της τρόικας (ΕΕ– ΔΝΤ–ΕΚΤ), γυρίζοντας την κοινωνία δεκαετίες πίσω. Αυτό το κάνουν: Με απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, με μέτρα σκληρής λιτότητας, με κόψιμο μισθών και συντάξεων, με περιορισμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων και σκληρή καταστολή των λαϊκών αγώνων και με ανεργία που ξεπερνάει το 20%.
Μέσα σε αυτή την απάνθρωπη καθημερινότητα που τα μόνα που προστατεύονται από την κρίση είναι οι τράπεζες και το κεφάλαιο, το υπουργείο οικονομικών και η ΔΕΗ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ακόμα και σε νοικοκυριά που δεν έχουν να πληρώσουν όχι μόνο το χαράτσι, αλλά ούτε καν το ρεύμα.
Γι’ αυτό πολίτες και συλλογικότητες της πόλης, έχουμε προχωρήσει με απόφαση μας σε επανασυνδέσεις του ρεύματος των συμπολιτών μας που επικοινώνησαν μαζί μας.
Η ομάδα δράσης για την Επανασύνδεση και η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Αγρινίου θα συνεχίσει να επανασυνδέει το ρεύμα κάθε συμπολίτη μας που σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο του στερούν το κοινωνικό αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας.

Καλούμε τον Αγρινιώτικο λαό την Τρίτη 3 Απριλίου 2012 στη 1:00 το μεσημέρι μπροστά στα γραφεία της ΔΕΗ στο Συντριβάνι, για να απαντήσουμε δυναμικά και ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ το δικαίωμα κάθε νοικοκυριού στην ηλεκτρική ενέργεια.

Αλληλεγγύη και Άμεση Συλλογική Δράση
ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ

Τηλ επικ. με Ομάδα Δράσης για την Επανασύνδεση: 6945 009346
Τηλ επικ. με Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Αγρινίου: 6936423881 , 6974838165

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου